جستجوی کتاب

عنوان کتاب، مولف، مترجم یا ناشر مورد نظر خود را برای جستجو وارد کنید.

ورود به فروشگاه

معرفی کتاب: گفت و گوهای بی نقاب

معرفی کتاب: گفت و گوهای بی نقاب

 

«گفت‌وگوهای بی‌نقاب» با زیرعنوانِ مباحثی درباره‌ی مهم‌ترین دغدغه‌های انسان امروز کتابی است نوشته‌ی محمدامین ضرابی که نشر میلکان آن را به چاپ رسانده است. آیا تابه‌حال برای شما پیش آمده که محکوم به انتخاب‌ کردن باشید؟ و در این محکومیت، آیا پیش آمده که میان دو تصمیم مردد بمانید و درستی یکی از مسیرهای پیشِ رو و خوب جلوه ‌کردن دیگری شما را سردرگم کند؟ آیا به این اندیشیده‌اید که میان کار درست و کار خوب کدام‌یک را باید انتخاب کنید؟

اگر پیش از این در چنین موقعیتی قرار گرفته‌اید و در پی بیرون آمدن از تنگنای آن هستید، فصل اول این کتاب مختص شماست.

آیا تا به امروز فشار روانی دنیای دستاوردمحوری که در آن زندگی می‌کنیم روی دوش شما سنگینی کرده است؟ آیا شما هم ناخواسته وارد موج موفقیت‌پرستی زمانه‌ی خود شده‌اید و به ناگاه احساس دست‌کشیدن از ارزش‌های شخصی‌تان در ازای رسیدن به دستاوردها تلنگری به ذهن شما زده است؟ امروزه که هرکس به دنبال ارائه‌ی خویش به دیگران است، سنگ پیروزی خودش را به سینه می‌زند و محصول خودش را به رخ می‌کشد، وظیفه‌ی ما در جایگاه افرادی که موفقیت و دستاورد را دوست دارند اما این رقابتِ انحصاریِ ناتمامِ سخت‌گیرانه‌ی جهانی را برنمی‌تابند چیست؟

اگر شما نیز با چنین موضوعاتی دست‌به‌گریبان هستید، فصل دوم این کتاب به یاری شما می‌آید.

شما از آن دسته آدم‌هایی هستید که در لحظه زندگی می‌کنند و تا می‌توانند لحظات را درمی‌یابند یا از آن دسته‌اید که مدام به آینده می‌اندیشند و آن‌قدر درگیر برنامه‌ریزی برای بعداً هستند که نمی‌توانند از اکنونِ خود لذت ببرند؟ هیچ‌یک از این دو ویژگی به‌تنهایی کارساز نیستند و نمی‌توان در درازمدت به منزله‌ی رویکردی دائمی از آن‌ها استفاده کرد. شاید راه سوم یا چهارمی در این میان بتواند به انسان‌ها کمک کند تا علاوه‌بر لذت‌بردن از لحظه‌ی حال، برنامه‌ریزی و اندیشیدن به آینده را هم مدنظر قرار دهند.

اگر شما هم میان این دو رویه سردرگم هستید و تمایل دارید دراین‌باره بیشتر بدانید، فصل سوم این کتاب کمکتان می‌کند.

نگاه شما به ارزش‌های زندگی و وزن‌ دادن به پدیده‌های مختلف چگونه است؟ آیا خودتان برای خودتان آن‌ها را وضع می‌کنید و به آن‌ها پایبند می‌مانید یا دیگران در خانواده، جامعه، مدرسه یا... در این کار دست دارند؟ آیا می‌توانید به اشتباه ‌بودنِ ارزش‌هایتان پی ببرید و از آن‌ها دست بکشید و به ارزش‌های نو و کارآمد رو بیاورید؟ به نظرتان ارزش‌ها در زندگی تا چه اندازه اهمیت دارند؟ سهم فرهنگ در ارزش‌ها را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

اگر سؤالاتی این‌چنین در ذهن شما وجود دارد، فصل چهارم این کتاب برای شماست.

افسردگی و فرسودگی شاید مهم‌ترین دستاوردها یا بهتر بگوییم عوارض جانبی اما خطرناکِ زندگی در عصر مدرن است. در مقابلِ پیشرفت هر روزه‌ی فناوری، صنعت، رفاه زندگی و دسترسیِ بیشتر به منابع متعدد، بیماری‌های روان انسان هم شدیدتر بروز پیدا می‌کنند. قطعاً در چنین شرایطی، توجه بیشتر به مبتلایان به افسردگی و درمان آن‌ها در اولویت است؛ اما ریشه‌یابی این بیماری‌ها و درک مسیری که درنهایت به اختلالات روانی منجر می‌شود شاید در پیشگیری از ابتلا به آن‌ها کمک‌کننده باشد.

اگر شما هم در اطرافیانتان یا خودتان علائم مشکلات روان را دریافته‌اید و در پی حل و برطرف ‌کردن آن‌ها هستید، فصل پنجم این کتاب یاری‌رسان شماست.

همچنین گفت‌وشنودهایی که در این کتاب، میان افراد مختلف شکل گرفته کاملاً برآمده از ذهن نویسنده بوده و اسامی شخصیت‌ها هم ساختگی است. این مباحث در فضای واقعی و در محضر دیگران شکل نگرفته است و افراد حاضر در آن‌ها وجود خارجی ندارند.

قسمتی از کتاب گفت‌وگوهای بی‌نقاب:

همین که فرزند به دنیا می‌آید و کم‌خوابی، افزایش هزینه‌های زندگی و به ستوه آمدن از خواسته‌های عجیب‌وغریب او به زندگی افزوده می‌شود، وزن چیزها برای والدین متغیر می‌شود. تجربه‌ی هیجان‌ها جایش را به آرامشی دوساعته همراه با صرف چایی می‌دهد و سفرهای اتوبوسی و ماشینی جایش را به سفرهای هواپیمایی به خاطر راحتی بیشتر و البته با تعدادی کمتر از قبل می‌دهد. همین‌طور دورهمی با دوستان بیشتر به دوستانی محدود می‌شود که فرزند دارند و فرزندشان هم‌بازی فرزند خودمان است.

و جالب اینجاست که والدین به‌راحتی حاضر به تغییر روش زندگی، ارزش‌ها و علایق خود هستند و حضور فردی جدید که چه از نظر جثه و چه از نظر سن بسیار کوچک‌تر اما فرمانروای اصلی خانه است برایشان پذیرفتنی است. این نشان می‌دهد که ارزش‌گذاری مقوله‌های مختلف در زندگی با عوامل بیرونی یا درونی تغییر می‌کند و این نه‌تنها بد نیست، بلکه می‌تواند در قلمروِ ذهنیت رشد قرار گیرد و به تعالی انسان کمک کند.

تولد فرزند تنها یک مثال از اثرگذاری عامل بیرونی در وزن‌دهی به چیزهاست. ازدواج یا حتی سوگ یک عزیز هم می‌تواند در نظام ارزش‌گذاری زندگی انسان‌ها مؤثر باشد. به‌طور‌کلی، به نظر می‌رسد دیگری به معنای خاص کلمه یکی از عوامل اثرگذار در روند وزن‌دهی انسان به امور گوناگون است.

اما آیا اگر دیگری از خاص به عام بدل شود، باز می‌تواند اثرگذار باشد؟

خرید کتاب گفت‌وگوهای بی‌نقاب            

در حال بارگزاری دیدگاه ها...
هیچ دیدگاهی برای این کالا نوشته نشده است.