
سینما-اقتباس: موشها و آدمها
6 سال پیش
زمان مطالعه
4 دقیقه
موشها و آدمها فیلمی است به کارگردانی گری سینایس و محصول سال ۱۹۹۲ از سینمای امریکا که در آن بازیگرانی همچون جان مالکوویچ، گری سینایس، جان تری و ری والتسن نقش آفرینی کردهاند.
شرکت مترو گلدوین مایر پخش کننده این فیلم است. وقایع فیلم در کالیفرنیای سال ۱۹۳۰ و در زمان اوج بحران اقتصادی در امریکا اتفاق میافتد.
لنی و جرج دو کارگر کشاورزی دوره گرد در یک مزرعه پرورش دام کاری پیدا میکنند اما کرلی که پسر صاحب مزرعه است از همان برخورد اول از آن دو بدش میآید و به شکل مرتب دنبال بهانهای میگردد تا با لنی دعوا کند! فیلم بر اساس رمان کوتاه جان اشتاین بک ساخته شده است. شخصیت لنی در رمان جان اشتاین بک شخصیتی عاطفی ولی در عین حال کودن است! و همین امر فجایعی را رقم میزند. اما چه فجایعی؟

قسمتی از کتاب موشها و آدمها:
لنی گفت: هرچی کردم فایده نداشت. اما خرگوشا یادم مونده جورج! مردهشور این خرگوشاتو ببره. فقط خرگوشا تو این کلهی پوک تو میمونن! خب! حالا خوب گوشاتو وا کن! این دفعه دیگه باید حتما یادت بمونه! وگرنه کار خراب میشه. خیابون هاورد یادته، لب جدول پیادهرو نشسته بودی اون تخته سیا رو نگاه میکردی؟ چهرهی لنی به لبخند خوشحالی از هم شکفت. معلومه که یادمه! جورج! خوب یادمه...اما...بعد چیکار کردیم؟ آهان، یادم اومد. یه مشت دختر از جلومون رد شدن. تو گفتی...تو چی گفتی؟ کاریت نباشه من چی گفتم ! یادت هست دوتایی رفتیم بنگاه مری و ردی و پروانهی کار و بلیت اتوبوس بمون دادن؟ -آره جورج! حالا یادم میآد! و دستهایش به سرعت به سمت جیبهای بغل نیمتنهاش رفت و مظلومانه گفت: جورج، نمیدونم چیکارشون کردم! حتما گمشون کردم. و نگاهش به جستوجو بر زمین افتاد.
نظرات کاربران
افزودن نظر
نظری وجود ندارد، اولین نظر را شما ثبت کنید