عنوان کتاب، مولف، مترجم یا ناشر مورد نظر خود را برای جستجو وارد کنید.
چه کشورهایی بیشترین معدل مطالعه و کتابخوانی را دارند؟
بیشتر گزارشهای مربوط به میانگین مطالعه در کشورهای گوناگون، که نشاندهندهی زمان صرفشده برای مطالعه است، نشان میدهند که هند، تایلند، چین، فیلیپین و مصر در رتبههای اول تا پنجم قرار دارند. البته این آمار، خواندنِ هر چیزی و رسانههای الکترونیکی را نیز دربرمیگیرد.
البته گزارشهای جدید هنوز منتشر نشدهاند و این دادهها مربوط به بازهی زمانی تا سال 2017 است، ولی بسیاری از منابع، صحت این آمار را تا سال 2022 تأیید میکنند.
هند در رتبهی اول این فهرست قرار دارد. هندیها تقریباً 10 ساعت و 42 دقیقه در هفته را صرف خواندن میکنند که این معادل 566.4 ساعت در سال است.
تایلند رتبهی دوم را دارد و نرخ مطالعهی هفتگی در این کشور در مجموع 9 ساعت و 24 دقیقه است. آمار سالانهی این کشور 488.8 ساعت در سال است.
چین با مطالعهی 8 ساعت در هفته یا 416 ساعت در سال در رتبهی سوم قرار دارد.
فیلیپین ـ مردم این سرزمین در هفته 7 ساعت و 36 دقیقه را صرف مطالعه میکنند. این معادل 395.2 ساعت در سال است.
مصر ـ این کشور با آمار میانگین 7 ساعت و 30 دقیقه در هفته و 390 ساعت در سال در رتبهی پنجم قرار دارد.
اما هنگامیکه دو آیتم بیشترین خرید کتاب + بیشترین مطالعهی کتاب را کنار هم میگذاریم، اوضاع متفاوت میشود و رتبهبندی به این شکل تغییر میکند:
ایالات متحده ـ مردم ایالات متحده درمجموع چیزی در حدود 275.232 جلد کتاب در سال میخوانند.
چین ـ مردم این کشور سالانه 208.418 جلد کتاب میخوانند و این در مجموع حدود 10 درصد از کل کتابهای خریداریشده را تشکیل میدهد.
بریتانیا ـ مردم این کشور هر سال حدود 188.000 جلد کتاب مطالعه میکنند. رکورد فروش کتاب در این کشور به 212 میلیون یورو رسیده است.
ژاپن ـ ژاپنیها بهطور متوسط، سالانه 139.078 کتاب مطالعه میکنند. این حدود 7 درصد از کل سهم بازار را تشکیل میدهد.
آلمان ـ براساس گزارشهای سال 2017، بهشکل دقیق مشخص نشده است که چه تعداد کتاب در این کشور خوانده شده است. بااینحال، میتوان گفت حدود 9 درصد از سهم بازار جهانی کتاب به آلمان اختصاص دارد.
براساس آماهای گرفتهشده توسط منابع مستقل، پس از سال 2020، مثلاً در امریکا افراد بیشتری از رسانههای الکترونیکی در مقابل رسانههای چاپی استقبال کردهاند و این شاید گویای نوعی تغییر سبک و ذائقه پیرامون مطالعه در این کشور است.
منبع: ورلد پاپیولیشن ریویو
مترجم: محسن امینی